Over mij|About me

Toen zijn vader in 1968 hem de magie van fotografie liet zien, het ontstaan van een beeld op papier, was hij verkocht en daardoor altijd op zoek naar uitdagingen om pakkende foto’s te maken.

In de periode analoog naar digitaal kwam er een stilstand. Digitale camera’s waren in de beginperiode zeer duur en nog slecht van kwaliteit. Later in de jaren 90 van de vorige eeuw is Ton begonnen met video en vergat een beetje de fotografie (hier de video’s).

In 2013 kwam hij weer in aanraking met fotografie en sindsdien, omdat de camera’s sterk verbeterd zijn, is hij weer helemaal verslaafd aan fotograferen.

Ton zoekt steeds naar nieuwe uitdagingen en legt de lat steeds hoger.

”Ton laat de wereld zien door zijn ogen en hij hoopt dat dat net even anders is dan anderen”.

—————

When his father unveiled the magic of photography for him, Ton got very keen on photography and therefore he’s always looking for challenges to shoot stunning pictures.

In the analog to digital era there was a little recess. In the beginning digital cameras cost a lot and quality was poor. Later in the 90’s of the last century Ton began with video and forgot photography a bit. (here the videos).

In 2013 he rediscovered photography and since that time, because the cameras improved a lot, he’s again addicted to photography.

Ton is always looking for new challenges and is raising the bar.

“Ton shows the world through his eyes and he hopes that this look is just a bit different from others”.

Geef een antwoord

*